GREENWOOD COMPANY

Greenwood Company har siden 1995 leveret kvalitetsbrændsel til det danske detailmarked i form af brænde, træbriketter, træpiller, trækul og trækulsbriketter samt de originale brune Greenwood optændingsblokke. Vi fokuserer på kvalitet, bæredygtighed og leveringssikkerhed. Vores produkter leveres gennem forhandlere i hele landet. Med produkter fra Greenwood Company sikrer du dine kunder den bedst mulige kvalitet. Kontakt os på 33 12 13 19 i tidsrummet 8.30-16.00 eller send os en mail på info@greenwoodco.dk. Vi glæder os til at handle med dig.

Respekt for fremtiden

Vi stiller krav til vores leverandører om, at de overholder EU’s tømmerforordning (EUTR) og lever op til de kommende bæredygtighedskrav.

Biobrændsel og CO2

Al forbrænding udleder CO2. Det er uanset, om der afbrændes fossile brændstoffer, affald eller andet. På samme vis udledes der også CO2 ved afbrænding af træ.

Vi gør det nemt for vores kunder

Vi understøtter vores kunders ønsker om øget kvalitet og tilgængelighed af produktdata. Derfor ligger vores produktdata i GS1 og på Byggebasen. Endvidere tilbyder vi vores kunder EDI-aftaler i det format, de ønsker.

Produkter uanset vind og vejr

Med over 20 års erfaring indenfor salg af biobrændsel til detailmarkedet og opbygning af et solidt netværk af producenter i Europa sikrer, at vi har produkter på hylderne, uanset om det er hedebølge eller isvinter.

Om os

Greenwood Company har siden 1995 leveret kvalitetsbrændsel til det danske detailmarked, i form af brænde, træbriketter, træpiller, trækul og trækulsbriketter samt de originale brune Greenwood optændingsblokke. Vi fokuserer på kvalitet, bæredygtighed og leveringssikkerhed. Vores produkter leveres gennem forhandlere i hele landet.

Med produkter fra Greenwood Company sikrer du dine kunder den bedst mulige kvalitet.

Når vi handler sammen

Vi leverer kun igennem forhandlere. Som privatperson bestiller du via en forhandler, hvorefter vi sørger for leverancen. Vores produkter sælges mange steder i Danmark.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vores telefoner er åbne i tidsrummet 8.30-16.00.

Vi kommer, når du kalder

Som udgangspunkt forsøger vi at imødekomme den leveringsløsning, der passer jer bedst.

Normalt leverer vi inden for få hverdage. Såfremt vi skal trække varen direkte fra vores producenter, skal der påregnes yderligere leveringstid.

Levering af enkeltpaller sker typisk indenfor 1-3 hverdage.

Vi leverer gerne produkter direkte hjem til dine kunders privatadresse. Ring på 33 12 13 19 i tidsrummet kl. 8.30-16.00 og hør nærmere.

Persondatapolitik

Her kan du finde information om, hvordan vi håndterer og behandler persondataoplysninger for kunder og leverandører.

Læs mere

Medlem af Associationen Dansk Biobrændsel

Associationen Dansk Biobrændsel (ADB) er brancheforening for danske importører af den bæredygtige biomasse, der hver dag bidrager målbart til Danmarks grønne omstilling.

Foreningen arbejder for at fremme biobrændsel som en vedvarende, miljøvenlig og CO2-neutral energikilde.

Associationen Dansk Biobrændsel er høringsberettiget i forhold til den politiske beslutningsproces.

Læs mere