DET ER VINTER OG FROSTEN BIDER SIG FAST


DMI varsler iskolde dage, lokalt helt ned til 10-12 graders frost, og der fyres op i pejs og brændeovne. Dét skal gøres rigtigt. Anbefal derfor kun brug af ovntørret brænde eller træbriketter. 
Sørg for at have varer på lager; vinteren er nu for alvor sat ind.

Vi garanterer, at dine kunder får tørt brænde og træbriketter af høj kvalitet. Vi er leveringsdygtige i alle de interessante træsorter samt træbriketter og -piller.

Grillsæsonen varer efterhånden året rundt. De fleste griller på briketter, men der er stadig en fast kerne af forbrugere, som foretrækker grillkul  (antændes hurtigt og giver høj varme) - til gengæld gløder kul ikke så længe som briketter.  

Vi anbefaler, at dine kunder bruger trækul i stedet for stenkul (antracitkul), som er svovlholdige (sundhedsskadelige), lugter og er en af de helt store CO2-syndere.
Se vores udvalg af grillkul og -briketter.

Udbydere af biobrændsel bør informere kunder om Miljøstyrelsens kampagner, bl.a. Rygestop-guide for brændeovne , hvor op til 80 % af de sundhedsskadelige partikler i røgen fra brændeovne kan fjernes ved at følge fire, enkle råd:

1) Tænd op på en helt ny måde. 
Læg to stykker brænde i bunden. Ovenpå stables pindebrænde i lag med luft imellem, så man kan tænde i den øverste del. Flammerne skal arbejde sig oppe fra og ned som et stearinlys. 
2) Brug kun tørt brænde. 
3) Sørg for rigeligt luft. 
4) Tjek røgen.
Den skal være næsten usynlig.

Du kan se, hvordan dine kunder kan tænde op på en helt ny måde på YouTube eller downloade folder og flyer på Miljøstyrelsens kampagneside.

Du kan læse om træbranchens fælles informationsprojekt Træ Er Miljø på trae.dk.


GREENWOOD COMPANY

Greenwood Company har siden 1995 produceret og leveret ovntørret kvalitetsbrænde samt en række varianter af kvalitetstræbriketter til danske forbrugere. Vi forhandler endvidere de originale, brune CO2-neutrale Fire-Up optændingsblokke af meget høj kvalitet.

DEN BEDST MULIGE KVALITET

Vi sikrer forbrugerne den bedst mulige kvalitet med ovntørret brænde, der er klar til brug, så snart det leveres. Vores ovne opvarmes naturligvis med CO2-neutralt biobrændsel. Greenwood Company er førende inden for kvalitetstræbriketter presset i forskellige former og af forskellige træsorter. Varianterne giver dine kunder mulighed for at finde præcis dén træbriket, der passer bedst til netop deres behov.

Greenwood Company A/S
Smedegården, Vestergade 4
DK-1456 København K
Tlf. +45 33 12 13 19
Fax +45 33 12 13 29
CVR 25961919
info@greenwoodco.dk